Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Переробна промисловість, торгівля, охорона здоров'я - роботодавці Тернопільщини працевлаштували 220 переселенців

     На сьогодні 124 внутрішньо переміщені особи зі статусом безробітного шукають роботу, звернувшись за допомогою у місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості, з них 90% жінки, 59% - з вищою освітою, третина - у віці 35-44 років. Серед них найбільше мають досвід роботи у сферах торгівлі та послуг, професіоналів.

     Загалом цьогоріч через службу зайнятості Тернопільщини шукали роботу 908 внутрішньо переміщених осіб, з них 780 отримали статус безробітного.

     В Бережанському управлінні Тернопільської філії Тернопільського ОЦЗ На сьогодні 6 внутрішньо переміщених осіб зі статусом безробітного шукають роботу. Протягом восьми місяців цього року . 16 переселенців працевлаштовано, 3- внутрішньо переміщених особи проходили профнавчання, 1 особа брала участь у суспільно корисних роботах та 2 особи отримали ваучер на оплату професійного навчання.

     Шановні роботодавці! Якщо Ви можете запропонувати роботу переселенцям, зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості. Можна подати вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

     До слова: роботодавці, які працевлаштували ВПО, можуть отримати компенсації від державної служби зайнятості за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

     До відома ВПО: згідно з постановою КМУ № 249 від 21.03.2023«Про затвердження Порядку видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці» внутрішньо переміщеним особам працездатного віку за відсутності підходящої роботи – служба зайнятості видає безоплатний ваучер на навчання на одну із 123 професій.

Додаткова інформація - за телефоном "гарячої лінії" Тернопільського обласного центру зайнятості 0635765756 чи через Telegram: @DCZ19_Ternopil.

Спільними зусиллями допоможемо знайти роботу людям, які через війну змушені були покинути власні домівки і знайшли прихисток на Тернопільщині!

Відділ кар’єрного консультування
Бережанського управління Тернопільської філії
Тернопільського обласного центру зайнятості

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА