Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Будьте обережні та уважні!!! Не дайте ошукати себе пройдисвітам, а якщо це вже сталось - телефонуйте за номером "102"!!!

     Майже кожне третє кримінальне правопорушення яке фіксується поліцейськими це - шахрайство!!!
     Нечисті на руку зловмисники не маючи нічого святого щоразу вигадують нові та нові способи заволодіти чужими коштами шахрайським шляхом, ошукуючи найбільш незахищених та довірливих громадян.
      Найбільш поширеними є такі види шахрайських дій пройдисвітів:

перший вид — це шахрайства, вчинені шляхом створення фіктивних оголошень про продаж товарів в інтернет-магазин, соціальних мережах.
другий вид — це телефонні дзвінки від шахраїв, у яких останні представляються представниками банку або СБУ і повідомляють потерпілим про спроби здійснення атаки на карткові рахунки, викрадення з нього коштів, необхідності продовження дії кредитної картки з подальшою перспективою отримання реквізитів цих банківських карт та пін -кодів. Ще один вид — це фішинг — вид шахрайства, який здійснюється з використанням фішингових сайтів, коли зловмисники копіюють сайти, використовуючи схожі імена, аналогічний дизайн. Це можуть бути платформи оголошень, сервісу, обміну валют, служб доставки тощо, на яких користувачі вводять дані карток для оплати після чого втрачають кошти.
     Дільничні офіцери поліції Бережанщини беруть активну участь у проведенні інформаційної кампанії з протидії шахрайствам розміщуючи інформацію про вказаний вид злочинів в загальнодоступних місцях та роздаючи місцевим мешканцям інформаційні листівки.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА