Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмету закупівлі

     1. Найменування замовника - Бережанська міська рада.

     1.1. Місцезнаходження замовника - Україна, Тернопільська обл., м. Бережани, вул. Банкова, 3.

     1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04058491

     1.3. Категорія замовника: орган місцевого самоврядування, відповідно до пункту 1 частини першої статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі".

     2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина) (ноутбук)

     3. Вид закупівлі: відкриті торги

     4.Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає потребам та вимогам замовника.

     Закупівля товару з певними технічними і якісними характеристиками обґрунтована наявними потребами Замовника з урахуванням експлуатаційних витрат, що досить важливо при наявному фінансуванні, а також надійність, технологічність, високий рівень безпеки та з урахуванням виділених коштів. Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю товару з певними технічними і якісними характеристиками.

     Закупівля товару здійснюється, що за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника з урахуванням специфіки організації роботи посадових осіб та визначені з урахуванням реальних потреб установи та оптимального співвідношення ціни та якості.

     Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю з певними технічними і якісними характеристиками.

     5. Обгрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: здійснено аналіз інформації про ціну Товару, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі каталогів з переліком Товарів на сайтах виробників та на основі закупівельних цін попередніх закупівель, моніторингу цін на ринку.

     6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА