Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ:

      Сміттєвоз, який обслуговує мешканців громади і вивозить вміст сміттєвих контейнерів, передбачений для вивезення твердих побутових відходів.

      Тверді побутові відходи (ТПВ) — це відходи, які утворюються в процесі життєдіяльності людини і накопичуються у житлових будинках, громадських, навчальних, лікувальних, торговельних та інших закладах. За більш відомою та вживаною в побуті класифікацією ТПВ можна назвати відходами споживання, тобто це ті відходи, що утворюються як безпосередньо в домашніх господарствах, так і в комунальній сфері в цілому.

     Опале листя та гілля не є твердими побутовими відходами, оскільки не є продуктом життєдіяльності людини і відноситься ДО СФЕРИ БЛАГОУСТРОЮ. До ТПВ також не відносяться будівельні відходи, побутова техніка та меблі. Гілля, листя, ремонтні відходи, меблі та ін., не можна виносити під сміттєві контейнери!

      В разі необхідності вивезти подібні речі, мешканцям громади слід звертатись до Бережанського міського комунального підприємства «Господар», яке знаходиться за адресою: м. Бережани, вул. Лепких, 41, телефон: 067-910-28-65 та надає платні послуги.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА