Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

На Тернопільщині успішно реалізовуються бізнес-проєкти учасників програми мікрогрантів

     Виготовлення електросамокатів, меблів, виробів з дерева та текстилю, напівфабрикатів і дегідрованої їжі, хлібобулочної продукції, іграшок; стоматологічна практика, медичні та соціальні послуги, фермерство, садівництво, квітникарство та багато інших цікавих проєктів, а ще створення понад 600 нових робочих місць – такі результати реалізації на Тернопільщині більше 260 проєктів учасників програми мікрогрантів єРобота на створення або розвиток власного бізнесу. Грантова допомога кожному з них - від 75 до 250 тис. грн, на загальну суму понад 62 млн грн.

    Завдяки мікрогрантам з моменту старту програми (у липні 2022 року) 46 фізичних осіб відкрили власну справу; 189 діючих підприємців та 30 юридичних осіб розвивають свій бізнес. Серед переможців грантової програми є переселенці та релоковані підприємства.

     Найбільш поширені види діяльності – торгівля, переробна промисловість, надання послуг у сферах харчування, освіти, краси, здоров’я, відпочинку, ІТ, будівництва, ремонту транспорту.

     Переможці попередніх періодів програми єРобота вже активно реалізовують свої бізнес-ідеї та прийняли на роботу майже три сотні краян (з них, 140 – за сприяння Тернопільського ОЦЗ), у тому числі 17 переселенців.

     До речі, на сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського ОЦЗ пропонують шукачам роботи понад 50 вакансій роботодавців – учасників програми єРобота.

     Понад 20 млн грн грантових коштів вже повернуто державі у вигляді обов’язкових податків та зборів, у тому числі 7 млн грн єдиного соціального внеску. 

     Додаткову інформацію можна отримати у Тернопільському обласному центрі зайнятості за телефоном 063 5765756, а також на каналі онлайн-підтримки в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil).

Детальніше про мікрогранти - на сайті ДЦЗ https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

Відділ взаємодії з роботодавцями

Бережанського управління Тернопільської філії

                                                                             Тернопільського обласного центру зайнятості

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА