Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

В БЕРЕЖАНАХ ОБГОВОРЮВАЛИ МОЖЛИВОСТІ ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДИ

     14 липня 2023 року в міській раді відбулась зустріч з представниками громадської спілки “Український фонд енергоефективності та енергозбереження”. На зустрічі були присутні голови Бережанської, Саранчуківської та Нараївської громад, заступники та керівники підрозділів громад, діяльність яких пов’язана з розбудовою інфраструктури.

     Голова ГС УФЕЕ Єгор Стефанович та координатор з енергоефективності Громадської спілки Олександр Залевський провели ознайомлення з можливостями, які отримують громади, що співпрацюють або співпрацювали громадською спілкою. Яскравим прикладом є співпраця з громадами у Дніпрі та Кременчуці, де було проведено роботи по термомодернізації фасадних конструкцій будівель, термомодернізації перекриттів, підвальних плит та інші роботи покращення енергоефективності по 150 закладах.

     Програма передбачає допомогу у підготовці пакету документів під залучення фінансування для об’єктів термомодернізації шляхом надання кредитів.

     Співфінансування для громади в даних проєктах становить 10-30%. 90-70% бюджету проєкту становить цільова позика за пільговою відсотковою ставкою, частина якої можуть становити гранти.

       Витрати на повернення цільової позики покриються за рахунок економії на опаленні, яку отримає громада після термомодернізації закладів.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА