Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

ВІДПОЧИНОК НА ВОДІ ПОТРЕБУЄ ВАШОЇ УВАЖНОСТІ ТА ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!

     Тернопільське районне управління Головного управління ДСНС України у Тернопільській області повідомляє: протягом 2022 року на водних об’єктах району загинуло 16 людей (з них 1 дитина). З початку 2023 року на території Тернопільського району водних об’єктах вже загинуло 4 особи (з них 1 дитина)!

     Аналіз попередніх років показав, що основними причинами загибелі на водних об’єктах є:

 

-         недотримання громадянами правил поведінки на воді, купання у нетверезому стані, необережність при ловлі риби тощо;

-         купання в недозволених місцях;

-         зволікання органів місцевого самоврядування, власників та орендарів водних об’єктів щодо визначення місць відпочинку населення на воді;

-         невпорядкованість пляжів місць для відпочинку та купання, відсутність на них попереджувальних та інформаційних знаків, а також рятувальних постів.

   Станом на сьогоднішній день в Тернопільському районі визнано лише три земельні ділянки та водний простір, які придатні для організації пляжів. Це пляжі на Тернопільському міському ставі «Циганка», «Дальній пляж» по вул. Чумацька в м. Тернополі, «Сонячний берег» в смт Залізці Залозецької СТГ. Купання в інших місцях заборонено. Купаючись в недозволених місцях, ви несете особисту відповідальність за власне життя та здоров’я!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА