Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

В БЕРЕЖАНАХ РОЗГЛЯДАЛИ ПИТАННЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НАСЛІДКІВ МОЖЛИВИХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

     3 липня 2023 року в Бережанській міській раді на комісії з надзвичайних ситуацій розглядались питання попередження негативних наслідків надзвичайних подій.

     На засіданні заслухали виступ начальника 2ДПРЗ ГУ ДСНС України у Тернопільській області Тараса Калакури та вирішили провести ряд заходів щодо обладнання водонапірних веж пристроями для забору води пожежними автомобілями, облаштування площадок з твердим покриттям та влаштування пірсів для забору води пожежним автомобілем в населених пунктах Бережанського МТГ де розташовані природні водойми, а також провести ремонт несправних пожежних гідрантів на території громади, а саме вул. Братів Лепких (біля костелу), вул. Хатки, 100. Під час ремонту, реконструкції водогону м. Бережани передбачити влаштування пожежних гідрантів для цілей пожежогасіння на вулицях Гоголя, Загороди, Просвіти, Зоряна, Молодіжна, М. Кривоноса, І. Котляревського, Збічна, Медова, Володимирська, Тичини, Наконечного, ПІ. Мирного, Нечуя Левицького, Підлісна, Вільховецька, Топольна, Західна, Рогатинська, та Сторожисько. Це є необхідними заходами забезпечення пожежної безпеки громади.

   Важливим питанням також є дотримання правил поведінки під час відпочинку на водних об’єктах. Саме порушення цих правил є основною причиною загибелі відпочиваючих на воді. На засіданні вирішили зобов’язати власників (користувачів, орендарів) водойм, на яких визначені місця масового відпочинку, привести їх у відповідність вимогам «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України», організувати та проводити упродовж купального сезону на водних об’єктах роз’яснювальну роботу із запобігання (профілактики) виникненню надзвичайних ситуацій (небезпечних подій) на воді і мінімізації їх негативних наслідків.

     Окремим питанням було створення резерву паливно-мастильних матеріалів на подолання наслідків негоди для комунальних господарств громади. Було прийнято рішення виділити з місцевого бюджету кошти на придбання 400 л дизпалива та 400 л бензину для БМКП «Господар» та БМКП «Добробут» по 200 л дизпалива та по 200 л бензину на кожне.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА