Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

В БЕРЕЖАНАХ ПРОВЕЛИ НАРАДУ З ФАХІВЦЯМИ ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

     23 червня 2023 року в міській раді відбулась нарада з представниками Бережанського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

     На нараді були присутні фахівці служби зайнятості Вікторія Кузів, Любов Корнак,   перший заступник міського голови Марія Лук'янова, заступник міського голови Володимир Урдейчук та старости громади.

     Фахівці служби надали інформацію щодо роботи центру зайнятості, яка буде корисна як для осіб, які шукають роботу, так і для роботодавців. А саме розповіли про те, хто має право отримати ваучер на навчання від центру зайнятості, ознайомили з програмою з надання роботодавцям компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних, з програмою з надання роботодавцям компенсації за працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб, про можливість проходження професійного навчання для зареєстрованих безробітних та про програму надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи.

     Для отримання більш детальної інформації щодо реалізації активних програм зайнятості та отримання фінансової підтримки ви можете звернутися у Бережанське управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.          

Відділ взаємодії з роботодавцями

Тернопільської філії Тернопільського

обласного центру зайнятості, тел. 21990

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА