Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

В БЕРЕЖАНАХ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ГО «ТМЖК «ВІДРОДЖЕННЯ НАЦІЇ»» ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

     15 червня 2023 року в Бережанській міській територіальній громаді   відбулася зустріч з представники ГО «ТМЖК «Відродження нації». На засіданні були присутні перший заступник міського голови Марія Лук’янова, представники відділу поліції № 1 (м. Бережани) Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області начальниками та спеціалістами управління культури, молоді і спорту, відділу освіти, ССД, відділу соціальної допомоги, представниками громади, фахівцями соціальної роботи та соціальними працівниками Центру надання соціальних послуг.

      Зустріч відбулася завдяки активній реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

   Мета проєкту: посилення комплексного реагування задля захисту найбільш вразливих ВПО та місцевого населення, постраждалого від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства, та осіб, права яких було порушено внаслідок війни, а також покращення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, у Тернопільській області.

   Діяльність проєкту передбачає:

1. Надання спеціалізованої допомоги найбільш вразливим особам на рівні територіальних громад області.

2. Попередження ризиків потрапляння в ситуацію ТЛ, експлуатацію чи ҐЗН через підвищення обізнаності населення.

3. Забезпечення покращеного доступу особам, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми (НМВ).

     Метою зустрічі в громаді є покращення взаємодії, посилення Національного механізму взаємодії суб’єктів, підвищення рівня компетенції посадових осіб органів місцевого самоврядування у сфері протидії торгівлі людьми, підвищення рівня виявлення випадків торгівлі людьми, експлуатації, ҐЗН та осіб, чиї права були порушено внаслідок війни (тортури, нелюдське ставлення, жорстоке поводження, обшуки, погрози, психологічний тиск та інші види насильства), дітей, переміщених без супроводу дорослих чи переміщеним без батьків, але з кимось із дорослих і забезпечення перенаправлення вище зазначених категорій населення для подальшого отримання допомоги від ГО «ТМЖК «Відродження нації».

     Спеціалізована допомога передбачена особам, які постраждали від торгівлі людьми, постраждали від експлуатації, ґендерно зумовленого насильства, вт.ч. сексуального насильства, насильства пов’язаного з війною, вт.ч. домашнього, особам, чиї права було порушено внаслідок війни (тортури, нелюдське ставлення, жорстоке поводження, обшуки, погрози, психологічний тиск) та дітям, переміщеним без супроводу дорослих чи переміщеним без батьків, але з кимось із дорослих.

     Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції ІОМ, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, Міністерству закордонних справ Норвегії.

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА