Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В БЕРЕЖАНАХ

      З нагоди відзначення Дня захисту дітей 1 червня 2023 року на Площі Ринок у м. Бережани спільними зусиллями служби у справах дітей Бережанської міської ради, відділу освіти молоді та спорту Бережанської міської ради, центру дитячої та юнацької творчості, 7 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Тернопільській обл., відділу поліції №1 м. Бережани Тернопільського РУП ГУНП України в Тернопільській обл., БФ «Карітас-Бережани», волонтерів волонтерського центру на Площі ринок,14, було проведено святкування Дня захисту дітей.

        Учні закладів освіти на чолі з учителями фізичної культури прийняли участь у дитячому оздоровчому велопробізі.

 

       З привітальним словом виступив міський голова Ростислав БОРТНИК. Він побажав дітям веселого літнього дозвілля, здоров’я, мирного та щасливого майбутнього і здійснення усіх мрій.

        Концертну програму на Площі Ринок провели Відділ освіти, молоді та спорту, заклади дошкільної освіти та творчі колективи громади.

         Дітям було дуже цікаво на спеціально підготовлених тематичних майданчиках. Малюнок на асфальті за темою «Ми за мир – Україна єдина», заходи з психосоціальної підтримки від центру дитячої та юнацької творчості, поляна захоплень від команди Громадського центру «Простір, дружній до дітей, молоді та сімей», ознайомлення з роботою поліцейського від Відділу поліції №1 м. Бережани Тернопільського РУП ГУНП України в Тернопільській обл., майстер клас «Герої для нас як приклад» від Першого відділу Тернопільського районного ТЦК та СП, дитяча смуга перешкод від ДСНС України в Тернопільській області – всі ці тематичні локації були переповнені відвідувачами і приковували до себе дитячу увагу.

       За кошти міської ради та кошти мецената Ростислава Музички були придбані солодощі для дітей – учасників заходів. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, працівники перукарні «Майстерня краси» до свята подарували безкоштовні стрижки, зачіски та манікюр.

        Дякуємо нашим захисникам за можливість провести таке гарне свято для дітей Бережанської громади! Віримо, що на наших дітей чекає мирне та щасливе майбутнє!

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА