Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

29 ТРАВНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРОТВОРЦІВ ООН.

      29 травня відзначається Міжнародний день миротворців Організації Об’єднаних Націй.
Починаючи з 1992 року в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки взяло участь понад 45 тисяч українських військовослужбовців у більш ніж 25 міжнародних операцій у різних регіонах планети та у 18 різних країнах світу. 58 військовослужбовців ЗС України у цих операціях загинули.
      Активна участь України в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки є засобом зміцнення національної безпеки завдяки створенню стабільного зовнішньополітичного середовища як на регіональному, так і на світовому рівнях. А також – підсилення міжнародного авторитету, як надійного партнера міжнародної спільноти у справі підтримання миру.
       Сьогодні ми бачимо і цінуємо допомогу зі сторони багатьох країн світу, спрямовану на підтримку нашої країни у цій нерівній боротьбі з рф, у якій гостро стоїть питання виживання українців як нації, як народу. Тільки при міжнародній підтримці ми зможемо подолати ворога, який має перевагу над нами по військовій силі та чисельності. Тому зберігання миру на всій земній кулі – це свідомий обов’язок кожної нації!

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА