Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

В Бережанах відбувся освітянський форум дошкільної освіти «Якісна і доступна дошкільна освіта - основа формування особистісного розвитку дитини та її підготовки до навчання в Новій українській школі»

     16 травня 2023 року на базі ЗДО «Ромашка» Бережанської міської ради та Бережанського ліцею Тернопільської обласної ради проведено освітянський форум дошкільної освіти «Якісна і доступна дошкільна освіта - основа формування особистісного розвитку дитини та її підготовки до навчання в Новій українській школі», організований управлінням Державної служби якості освіти у Тернопільській області спільно з Тернопільським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Учасниками заходу стали більше 70 педагогів області.

     З вітальним словом до гостей звернулися Степан Кухарук, заступник міського голови, Наталія Моравська, начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області та Тетяна Магера, заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

     Модератором заходу була Наталія Волощук, заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

     У першій частині форуму відбулося знайомство із діяльністю дошкільного навчального закладу ясла-садок «Ромашка» Бережанської міської ради (директор Галина Череп). Учасники також відвідали майстерки від педагогів закладу Анни Кирик та Оксани Миколайської.

     З ключовими пріоритетами забезпечення якісної та доступної дошкільної освіти у 2023 році (за підсумками проведення моніторингу щодо забезпеченнярівного доступу до дошкільної освіти у закладах освіти Тернопільськоїобласті, травень 2023 року)» ознайомила Любов Білінська, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

     Питання благополуччя дітей, батьків та педагогів як ключовий фактор забезпечення якісної дошкільної освіти висвітлила Ірина Зубаль, методист відділу дошкільної освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

     З темою «Успішний керівник закладу дошкільної освіти в умовах сьогодення – лідер і менеджер змін» виступила Богдана Голик, директор закладу дошкільної освіти «Перлинка» м. Заліщики Заліщицької міської ради.

     Відбулася також нарада з керівниками ЦПРПП щодо підготовки проведення регіонального моніторингу визначення професійної компетентності та шляхів підвищення її рівня педагогічними працівниками ЗЗСО Тернопільської області. Напрацюваннями працівників ЦПРПП Бережанської міської ради поділився директор Віктор Дворський.

     Форум завершився оглядовою пішохідною екскурсією «Мале коло середмістям Бережан», яку для гостей провели Микола Проців, заступник директора з наукової роботи Бережанського краєзнавчого музею.

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

««

 

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА