Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Семінар-тренінг "Написання заявок на конкурси програми ЄC "Креативна Європа"

59944d43ee115         Бережанська міська рада інформує, що 31 жовтня 2017 року обласною державною адміністрацією спільно з Національним бюро програми Європейського Союзу ‘’Креативна Європа в Україні буде проведено семінар-тренінг ‘’Написання заявок на конкурси програми ЄC ‘’Креативна Європа’’.

    Вищезазначена програма є механізмом фінансування та розширення міжнародної співпраці для усіх, хто працює у культурній сфері і креативній індустрії, має ідеї цікавих проектів.

        Запрошуємо до співпраці у програмі державні, комунальні та неурядові організації, установи сфери культури, креативних та аудіовізуальних індустрій (музеї, будинки культури, бібліотеки та ін.) та просимо забезпечити участь у заході зацікавлених осіб.

     Керівник Національного бюро програми ‘’Креативна Європа’’ в Україні пані Юлія Федів представить практичні поради щодо отримання грантової підтримки, підготовки успішної грантової заявки. Участь у тренінгу безкоштовна за попередньої реєстрації. Необхідно заповнити форму заявки до 27 жовтня 2017 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbX_ST2uQJbTeSrnRXpDE_tGC0Bmt2BXCXXZAlWjcr8fNuoA/vi

ewform.

     Адреса проведення заходу: м. Тернопіль, вул. Кардинала Й.Сліпого 7, торгово- розважальний центр ‘’Атріум’’, етно-галерея ''Спадок'' родини Демкур.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА