Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад до 31.05.2021 р.

5eb155c1160c7596420375   

     Відповідно ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування:1. Начальник відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради, 2. Головний спеціаліст відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради.

Вимоги до кандидатів:

1. Начальника відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради.

     Вимоги до кандидатів – повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра за спеціальністю «Економіка та підприємництво», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Міжнародні економічні відносини», стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування, державній службі не менше 3 років або стаж роботи в інших сферах управління не менше 5 років. Знання та вільне володіння державною мовою, знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

2. Головного спеціаліста відділу економічного розвитку «Ресурсний центр громади та підтримки підприємництва» Бережанської міської ради.

     Вимоги до кандидатів – повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра за спеціальністю «Економіка та підприємництво»; стаж роботи за фахом у державній службі або в органах місцевого самоврядування на посадах провідного спеціаліста не менше 1-го року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років; знання та вільне володіння державною мовою, знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів.

     3. Термін подання документів для участі в конкурсі - 30 днів з дня публікації оголошення в газеті «Бережанське віче», за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова,3, 2-й поверх кабінет № 209, тел. 2-14-37.

     4. Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність), дві фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту, трудової книжки, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку; копія документа який засвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздрукована з офіційного веб-сайту у паперовому вигляді; письмова згода на обробку персональних даних.

     Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, тощо).

     Додаткова інформація щодо посадових обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова,3, 2-й поверх кабінет №209.

     Документи приймаються  до 31 травня 2021 року до 17.00 год. за адресою: м. Бережани, вул. Банкова, 3, 2-й поверх, кабінет №209.

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА