Sl

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА 

 вул.Банкова 3, м. Бережани, Тернопільська область, 47501,  04058491@mail.gov.ua

Бережанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Бережанської міської ради

   Відповідно до рішення Бережанської міської ради від 18.05.2018 р. №945 «Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради та затвердження її статуту», рішення сесії Бережанської міської ради від 21.06.2018 року №990 «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради» Бережанська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

-         директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Бережанської міської ради.

   Вимоги до кандидатів: громадянство України; освіта повна вища у галузі освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста за спеціальністю   «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»; стаж роботи за фахом не менше 5 років; вільне володіння державною мовою; володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами; знання діловодства.

   Термін подання документів для участі в конкурсі - 30 днів з дня публікації оголошення в газеті «Бережанське віче», за адресою: 47501, м. Бережани, вул. Банкова,3 каб. №216 тел. (03548)2-14-37.

   Необхідні документи: копія паспорта громадянина України; письмова заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі; дві фотографії розміром 4х6 см; копії документів про освіту, трудової книжки, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, тощо).

Бережанське бюро правової допомоги

БЕРЕЖАНСЬКА ДПІ ГУ ДПС У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ

БЕРЕЖАНСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

Захисникам

Адреса і контакти

kg


  Адреса: вул. Банкова, 3, м. Бережани,
Тернопільська область, 47501

Телефон: (03548) 2-14-46

  Факс: (03548) 2-14-37

E-mail: 04058491@mail.gov.ua


Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

БЕРЕЖАНСЬКА МІСЬКА РАДА